Капустяний салат з сьомгою
Складові
Для приготовлення
- капуста білокачанна - 250 г
- капуста червонокачанна (морква) - 250 г
- сьомга холодного копчення (скумбрія холодного копчення, оливки) - 150 г
- яблуко (цибуля ріпчаста, фенхель) - 100 г
- йогурт натуральний (майонез, сметана, оливкова олія) - 150 мл
- кріп (м'ята) - декілька гілочок
- яблучний оцет (родзинки) - 1 ч.л.
- сік лимонний (апельсиновий сік) - 2 ст. л.
- цукор, сіль, перець - за смаком
Опис
1. Тонко нашаткувати краснокочанну і білокачанну капусту. Яблуко розрізати на 4 частини, видалити серцевину і нарізати тонкими смужками. Полити яблуко 1 ст.л. лимонного соку.
2. Для соусу перемішати йогурт, лимонний сік, яблучний оцет, цукор, сіль і перець.
3. Копчену сьомгу нарізати тонкими смужками. Змішати всі продукти, заправити соусом і посипати рубленим кропом
Салат готовий. Смачного!
Інші варіанти приготування
2. Семгу заменить скумбрией, салат заправить майонезом.
3. Вместо краснокочанной капусты использовать морковь, вместо яблок лук. Семгу заменить скумбрией, салат заправить майонезом.
4. Сьомгу в салат не класти, замість яблук покласти цибулю, в заправку додати гірчицю з зернятками, йогурт замінити сметаною.
5. Тонко нашаткувати обидва види капусти і фенхель. Додати оливки і розпарені родзинки. Заправку приготувати з оливкового масла, апельсинового соку і солі за смаком.
Коментарі
Дописати коментар