Масло зі спеціями
Інгредієнти:
0,5 мл нарізаного дикого часнику
сіль за смаком
Приготування:
Нарізаний часник та сіль додати до вершкового масла. Перемішати.
Томатне масло
Інгредієнти:
1 невеликий зубчик часнику
4 кружечка вяленех томатів
0,5 чайної ложки сушеного чебрецю
сіль
чорний перець
Приготування:
Очистити і нарізати часник.
Нарізати томати. Всі інгредієнти змішати з маслом.
Фенхельне масло
Інгредієнти:
1 столову ложку фенхелю
1 лимон
сіль
Приготування:
Натерти цедру лимона додати фенхелю та заповнити масло
Масло з анчоусами
Інгредієнти:
8 філе анчоусів
1/2 цибулина
2 столові ложки вершкового масла
сіль перець
Приготування:
Порізати філе анчоуса на великі шматки.
Очистити і нарізати цибулю.
Нагрійте 2 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі і додайте цибулю. Вона повинна стати золотистою. Змішате всі інші інгредієнти.
Масло з сиром Шевр
Інгредієнти:
2 столові ложки нарізаної цибулі
50 г Шевр, французький козячий сир
солі
Приготування:
Нарізати цибулю і видаліть шкіру з сиру. Розім'яти все разом з маслом. Приправити сіллю.
Масло з камерами
Інгредієнти:
2 столові ложки каперсів
2 анчоуси
0,5 чайної ложки сушеного розмарину
Приготування:
Нарізати каперси і анчоуси. Перемішати разом з розмарином і маслом.
1 лимон
сіль
Приготування:
Натерти цедру лимона додати фенхелю та заповнити масло
Масло з анчоусами
Інгредієнти:
8 філе анчоусів
1/2 цибулина
2 столові ложки вершкового масла
сіль перець
Приготування:
Порізати філе анчоуса на великі шматки.
Очистити і нарізати цибулю.
Нагрійте 2 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі і додайте цибулю. Вона повинна стати золотистою. Змішате всі інші інгредієнти.
Масло з сиром Шевр
Інгредієнти:
2 столові ложки нарізаної цибулі
50 г Шевр, французький козячий сир
солі
Приготування:
Нарізати цибулю і видаліть шкіру з сиру. Розім'яти все разом з маслом. Приправити сіллю.
Масло з камерами
Інгредієнти:
2 столові ложки каперсів
2 анчоуси
0,5 чайної ложки сушеного розмарину
Приготування:
Нарізати каперси і анчоуси. Перемішати разом з розмарином і маслом.
Коментарі
Дописати коментар