Масло зі спеціями


Масло з диким часником

Інгредієнти:
0,5 мл нарізаного дикого часнику
сіль за смаком

Приготування:
Нарізаний часник та сіль додати до вершкового масла. Перемішати.

Томатне масло

Інгредієнти:
1 невеликий зубчик часнику
4 кружечка вяленех томатів
0,5 чайної ложки сушеного чебрецю
сіль
чорний перець

Приготування:
Очистити і нарізати часник.
Нарізати томати. Всі інгредієнти змішати з маслом.

Фенхельне масло

Інгредієнти:


1 столову ложку фенхелю
1 лимон
сіль

Приготування:
Натерти цедру лимона додати фенхелю та заповнити масло

Масло з анчоусами

Інгредієнти:
8 філе анчоусів
1/2 цибулина
2 столові ложки вершкового масла
сіль перець

Приготування:
Порізати філе анчоуса на великі шматки.
Очистити і нарізати цибулю.
Нагрійте 2 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі і додайте цибулю. Вона повинна стати золотистою. Змішате всі інші інгредієнти.

Масло з сиром Шевр

Інгредієнти:
2 столові ложки нарізаної цибулі
50 г Шевр, французький козячий сир
солі

Приготування:

Нарізати цибулю і видаліть шкіру з сиру. Розім'яти все разом з маслом. Приправити сіллю.

Масло з камерами

Інгредієнти:
2 столові ложки каперсів
2 анчоуси
0,5 чайної ложки сушеного розмарину

Приготування:

Нарізати каперси і анчоуси. Перемішати разом з розмарином і маслом.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром