Курка фарширована

Складові

Для приготування:

  1. курка - 1,2 кг
  2. печеричі - 150 г
  3. цибуля - 1 шт.
  4. паштет з печінки - 300 г
  5. фісташки - 50 г
  6. яйце - 1 шт.
  7. вершкове масло - 2 ст. ложки
  8. солодкий червоний перець - 0,5 ст. ложки
  9. чебрець - 0,5 ч. ложки
  10. панірувальні сухарі 3 ст. ложки
  11. сіль, чорний перець - за смаком

Опис


1. Печериці нарізати і підсмажити з цибулею. Змішати з паштетом і фісташками. Додати яйце, панірувальні сухарі та чебрець.
2. Змішати перець із сіллю і натерти курку зсередини.
3. Розігріти духовку до 220 С'. 

4. Нафарширувати курку отриманою сумішшю і  закрити отвір.
5. Залити курку маслом, укласти на деко спинкою вгору і поставити в духовку на 50 хвилин. Через 20 хвилин після початку готування перевернути і полити маслом.
Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Рійет з кролика