Курка фарширована
Складові
Для приготування:
- курка - 1,2 кг
- печеричі - 150 г
- цибуля - 1 шт.
- паштет з печінки - 300 г
- фісташки - 50 г
- яйце - 1 шт.
- вершкове масло - 2 ст. ложки
- солодкий червоний перець - 0,5 ст. ложки
- чебрець - 0,5 ч. ложки
- панірувальні сухарі 3 ст. ложки
- сіль, чорний перець - за смаком
Опис
1. Печериці нарізати і підсмажити з цибулею. Змішати з паштетом і фісташками. Додати яйце, панірувальні сухарі та чебрець.
2. Змішати перець із сіллю і натерти курку зсередини.
3. Розігріти духовку до 220 С'.
4. Нафарширувати курку отриманою сумішшю і закрити отвір.
5. Залити курку маслом, укласти на деко спинкою вгору і поставити в духовку на 50 хвилин. Через 20 хвилин після початку готування перевернути і полити маслом.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар