Курячі стегенця з апельсинами


Складові
Для приготування:

  1. курячі стегенця - 10 шт.
  2. апельсини - 2 шт.
  3. майонез або сметана - 100 мл
  4. олія - 2 ст. ложки
  5. сіль, карі, перець - за смаком

Опис
1. Курячі стегенця помити, просушити паперовим рушником. Посолити, поперчити, приправити карі, збризнути олією. Добре натерти м'ясо та залишити на годину.

2. Деко застелити фольгою, налити кілька ложок олії, викласти курку. Апельсин нарізати скибочками завтовшки 0,5-1 см. Акуратно підняти шкіру кожного стегенця і вкласти шматочок апельсина. Шкіру натягнути, викриваючи весь апельсин. Потім замастити поверхню стегенця майонезом (сметаною), накрити фольгою і поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин при 180 °С. Потім зняти фольгу і запікати ще 10-15 хвилин.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром