Рулет із куриного фаршу із зеленню
Складові
Для приготування:
1. Зелень петрушки подрібнити. У курячий фарш додати сіль, вершки або сметану, манну крупу, усе добре вимісити. Пиготовану масу розподілити рівним шаром(завтовшки 2 см) на змащеній олією фользі.
2. Зверху рівномірно укласти листя шпинату і подрібнену зелень петрушки. Залити сметаною або вершками, згорнути в тугий рулет, обгорнути фольгою і запікати в духовці до готовності 30-40 хвилин.
3. Таким же чином можна приготувати рулет, використавши фарш із м'яса індички.
Смачного!
Для приготування:
- Курячий фарш - 1 кг
- Манна крупа - 2 ст. ложки
- Вершки або сметана - 100 г
- Шпинат - 500 г
- Зелень петрушки - 50 г
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, чорний перець - за смаком
1. Зелень петрушки подрібнити. У курячий фарш додати сіль, вершки або сметану, манну крупу, усе добре вимісити. Пиготовану масу розподілити рівним шаром(завтовшки 2 см) на змащеній олією фользі.
2. Зверху рівномірно укласти листя шпинату і подрібнену зелень петрушки. Залити сметаною або вершками, згорнути в тугий рулет, обгорнути фольгою і запікати в духовці до готовності 30-40 хвилин.
3. Таким же чином можна приготувати рулет, використавши фарш із м'яса індички.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар