Рулет із куриного фаршу із зеленню

Складові
Для приготування:

  1. Курячий фарш - 1 кг
  2. Манна крупа - 2 ст. ложки
  3. Вершки або сметана - 100 г
  4. Шпинат - 500 г
  5. Зелень петрушки - 50 г
  6. Часник - 2 зубчики
  7. Сіль, чорний перець - за смаком
Опис
1. Зелень петрушки подрібнити. У курячий фарш додати сіль, вершки або сметану, манну крупу, усе добре вимісити. Пиготовану масу розподілити рівним шаром(завтовшки 2 см) на змащеній олією фользі.

2. Зверху рівномірно укласти листя шпинату і подрібнену зелень петрушки. Залити сметаною або вершками, згорнути в тугий рулет, обгорнути фольгою і запікати в духовці до готовності 30-40 хвилин.

3. Таким же чином можна приготувати рулет, використавши фарш із м'яса індички.

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром