Курячий рулет з мандаринами
Складові
Для приготування:
1. Чорнослив залити окропом і залишити на годину-півтори. Мандарини очистити від шкірки і плівок. Кожне куряче філе розрізати уздовж на дві частини. На столі розкласти плівку, викласти на неї куряче філе, відбити.
2. Рівномірно розподілити нарізати чорнослив, мандарини і подрібнені волоські горіхи. Скрутити рулет і поставити запікатися в духовку на 30-35 хвилин.
3. Готову закуску нарізати. Можна подавати як гарячою, так в холодною.
Смачного!
Для приготування:
- Куряче філе - 4 шт.
- Мандарини - 4 шт.
- Волоські горіхи - 100 г
- Чорнослив без кісточок - 7 шт.
- Чорний мелений перець, сіль - за смаком
1. Чорнослив залити окропом і залишити на годину-півтори. Мандарини очистити від шкірки і плівок. Кожне куряче філе розрізати уздовж на дві частини. На столі розкласти плівку, викласти на неї куряче філе, відбити.
2. Рівномірно розподілити нарізати чорнослив, мандарини і подрібнені волоські горіхи. Скрутити рулет і поставити запікатися в духовку на 30-35 хвилин.
3. Готову закуску нарізати. Можна подавати як гарячою, так в холодною.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар