Рулет з індички
Складові
Для приготування:
1. Філе розкласти в пласт і відбити, посолити і оперчити за смаком. Нарізати моцареллу. У курячому бульйоні припустити нарізаний шпинат, шумовкою викласти в друшляк, дати стекти рідині, охолодити, змішати з моцареллою.
2. На пласт м'яса викласти начинку, згорнути рулетом, обв'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати в духовці при 220 'С 15 хвилин. Потім розкрити фольгу і підрум'янитися рулет 10 хв. Готовий рулет вийняти з духовки, зняти нитку і нарізати скибочками.
3. Із вершків та твердого сиру зробити соус. Рулет полити соусом та подавати з рисом та овочами
Смачного!
Для приготування:
- Філе індички - 500 г
- Моцарелла - 100 г
- Шпинат -100 г
- Курячий бульйон - 200 мл
- Сіль, чорний перець, спеції за смаком
- Вершки -70 мл
- Твердий сир - 20 г
1. Філе розкласти в пласт і відбити, посолити і оперчити за смаком. Нарізати моцареллу. У курячому бульйоні припустити нарізаний шпинат, шумовкою викласти в друшляк, дати стекти рідині, охолодити, змішати з моцареллою.
2. На пласт м'яса викласти начинку, згорнути рулетом, обв'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати в духовці при 220 'С 15 хвилин. Потім розкрити фольгу і підрум'янитися рулет 10 хв. Готовий рулет вийняти з духовки, зняти нитку і нарізати скибочками.
3. Із вершків та твердого сиру зробити соус. Рулет полити соусом та подавати з рисом та овочами
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар