Рулет з індички

Складові
Для приготування:

  1. Філе індички - 500 г
  2. Моцарелла - 100 г
  3. Шпинат -100 г
  4. Курячий бульйон - 200 мл
  5. Сіль, чорний перець, спеції за смаком
  6. Вершки -70 мл
  7. Твердий сир - 20 г
Опис
1. Філе розкласти в пласт і відбити, посолити і оперчити за смаком. Нарізати моцареллу. У курячому бульйоні припустити нарізаний шпинат, шумовкою викласти в друшляк, дати стекти рідині, охолодити, змішати з моцареллою.

2. На пласт м'яса викласти начинку, згорнути рулетом, обв'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати в духовці при 220 'С 15 хвилин. Потім розкрити фольгу і підрум'янитися рулет 10 хв. Готовий рулет вийняти з духовки, зняти нитку і нарізати скибочками.

3. Із вершків та твердого сиру зробити соус. Рулет полити соусом та подавати з рисом та овочами

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром