Булгур з петрушкою, м'ятою і лимоном
Складові
Для приготування:
- 4 порції булгуру
- 1 маленька цибулина
- 1 чашка нарізаної петрушки
- 0.5 мл нарізаної мяти
- 2 велики помідора
- 1 лимон
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль
- перець
Опис
1. Булгур відварити
2. Очистити і нарізати цибулю тонко. Покласти в миску і присолити. Дати настоятися 10-20 хвилин, поки цибуля не пустить сік. Потім промити холодною водою і злити. Нарізати помідори. Поріжте м'ясо на кубики. Вимийте лимон і натріть цедру.
3. покласти оливкову олію в приготованний булгур і дайти йому охолонути. Салат краще їсти теплим.
4. Коли прийде час подпвати змішайте зелень, помідори і лимонну цедру. Приправте лимонним соком, сіллю і перцем.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар