Булгур з петрушкою, м'ятою і лимоном


Складові
Для приготування:

  1. 4 порції булгуру
  2. 1 маленька цибулина
  3. 1 чашка нарізаної петрушки
  4. 0.5 мл нарізаної мяти
  5. 2 велики помідора
  6. 1 лимон
  7. 3 столові ложки оливкової олії
  8. сіль 
  9. перець

Опис
1. Булгур відварити

2. Очистити і нарізати цибулю тонко. Покласти в миску і присолити. Дати настоятися 10-20 хвилин, поки цибуля не пустить сік. Потім промити холодною водою і злити. Нарізати помідори. Поріжте м'ясо на кубики. Вимийте лимон і натріть цедру.

3. покласти оливкову олію в приготованний булгур і дайти йому охолонути. Салат краще їсти теплим.

4. Коли прийде час подпвати змішайте зелень, помідори і лимонну цедру. Приправте лимонним соком, сіллю і перцем.

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром