Салат із крабових паличок з селерою

Складові
Для приготування:

  1. Крабові палички (варена куряча грудка) 250 г 
  2. Корінь селери (варену картоплю, яйця) - 150 г (2 шт.) 
  3. Майонез (сметана) 4 ст. л.
  4. Зелена цибуля (яблуко зелене) 1 пучок (1 шт.) 
  5. Сік лимонний 1 ст. л. 
  6. Сіль, перець за смаком 
  7. Тости для подачі

Опис
1. Селеру вимити, очистити і нарізати тонкою соломкою. Бланшувати у киплячій підсоленій воді 3 хвилини і відкинути на друшляк.

2 Крабові палички нарізати тонкою соломкою, зелену цибулю тонкими смужками. Змішати крабові палички, селеру, цибулю, майонез і лимонний сік. Пoсолити і поперчити за смаком. Подавати на хрустких тостах з багета.

Інші варіанти

2. Курячу грудку нарізати смужками. Так само нарізати зелене яблуко і сиру селеру. Заправити майонезом і соком лимона.

3. Замінити селеру вареними яйцями.

4. Замінити селеру вареним в мундирі картоплею.

5. Замість крабових паличок покласти в салат кубики зелених яблук.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Рійет з кролика