Салат із крабових паличок з селерою
Складові
Для приготування:
Опис
1. Селеру вимити, очистити і нарізати тонкою соломкою. Бланшувати у киплячій підсоленій воді 3 хвилини і відкинути на друшляк.
2 Крабові палички нарізати тонкою соломкою, зелену цибулю тонкими смужками. Змішати крабові палички, селеру, цибулю, майонез і лимонний сік. Пoсолити і поперчити за смаком. Подавати на хрустких тостах з багета.
Інші варіанти
2. Курячу грудку нарізати смужками. Так само нарізати зелене яблуко і сиру селеру. Заправити майонезом і соком лимона.
3. Замінити селеру вареними яйцями.
4. Замінити селеру вареним в мундирі картоплею.
5. Замість крабових паличок покласти в салат кубики зелених яблук.
Смачного!!!
Для приготування:
- Крабові палички (варена куряча грудка) 250 г
- Корінь селери (варену картоплю, яйця) - 150 г (2 шт.)
- Майонез (сметана) 4 ст. л.
- Зелена цибуля (яблуко зелене) 1 пучок (1 шт.)
- Сік лимонний 1 ст. л.
- Сіль, перець за смаком
- Тости для подачі
Опис
1. Селеру вимити, очистити і нарізати тонкою соломкою. Бланшувати у киплячій підсоленій воді 3 хвилини і відкинути на друшляк.
2 Крабові палички нарізати тонкою соломкою, зелену цибулю тонкими смужками. Змішати крабові палички, селеру, цибулю, майонез і лимонний сік. Пoсолити і поперчити за смаком. Подавати на хрустких тостах з багета.
Інші варіанти
2. Курячу грудку нарізати смужками. Так само нарізати зелене яблуко і сиру селеру. Заправити майонезом і соком лимона.
3. Замінити селеру вареними яйцями.
4. Замінити селеру вареним в мундирі картоплею.
5. Замість крабових паличок покласти в салат кубики зелених яблук.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар