Домашня шаурма з куркою
Складові
Для приготування:
1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити й обсмажити в олії до золотистої скоринки.
2. Салат розібрати на листя, помити й обсушити. Огірок і помідор нарізати тонкими кружечками. Змішати кетчуп з майонезом.
3. Розрізати лаваш на 4 частини. На кожну частину викласти лист салату і курку, зверху полити соусом, додати помідори та огірки. Акуратно згорнути кожну шаурма й обсмажити на сухій сковороді з обох боків
Для приготування:
- Куряче філе - 1 шт.
- Майонез - 4 ст. ложки
- Кетчуп - 4 ст. ложки
- Зелений салат - 0.5 качана
- Помідор - 1 шт.
- Огірок - 1 шт.
- Тонкий лаваш - 2 шт.
1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити й обсмажити в олії до золотистої скоринки.
2. Салат розібрати на листя, помити й обсушити. Огірок і помідор нарізати тонкими кружечками. Змішати кетчуп з майонезом.
3. Розрізати лаваш на 4 частини. На кожну частину викласти лист салату і курку, зверху полити соусом, додати помідори та огірки. Акуратно згорнути кожну шаурма й обсмажити на сухій сковороді з обох боків
Коментарі
Дописати коментар