Курячі крильця в гірчично-соевому соусі
Складові
Для приготування:
- Курячі крильця - 1 кг
- Часник - 2 шт
- Гірчиця - 4 ч. ложки
- Соевий соус - 100 мл
- Мелений перець чилі - 0.25 ч. ложки
- Мелений чорний перець - 0.25 ч. ложки
- Сир пармезан - 120 гр
1. Приготувати соус. Змішати гірчицю, соевий соус, пропущений через прес часник, чорний перець і чилі.
2. Замаринувати крильця в соусі протягом 30 хвилин.
3. Викласти крильця на деко, застеленим фольгою, присипати тертим сиром і відправити в розігріту до 200 МІС духовку на 15-20 хвилин.
4. Потім крильця перевернути, посипати сиром і ще раз відправити в духовку на 15-20 хвилин.
2. Замаринувати крильця в соусі протягом 30 хвилин.
3. Викласти крильця на деко, застеленим фольгою, присипати тертим сиром і відправити в розігріту до 200 МІС духовку на 15-20 хвилин.
4. Потім крильця перевернути, посипати сиром і ще раз відправити в духовку на 15-20 хвилин.
Коментарі
Дописати коментар