Рійет зі скумбрії

Складові 
Для приготування

  1. 500 г скумбрії 
  2. 450 г cкумбрії гарячого копчення 
  3. 30 вершкового  масла 
  4. 1 ст. л. оливкового масла
  5. 2 ст. л. зелені петрушки 
  6. Сіль, чорний мелений перець
  7. Сік лимона

Опис
1. Рибу почистити, видалити зябра, покласти на деко, скропити оливковою олією посолити, поперчити і запікати 15 хвилин при 180 ° C. Cлeгка остудити, зняти філе з кісток, розбираючи на волокна.

2. Додати шматочки риби гарячого копчення, вершкове масло нарізане маленькими кубиками, і рубану зелень.

3. Масу поперчити, посолити і перемішати, приправити за смаком лимонним соком.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром