Рійет зі скумбрії
Складові
Для приготування
Опис
1. Рибу почистити, видалити зябра, покласти на деко, скропити оливковою олією посолити, поперчити і запікати 15 хвилин при 180 ° C. Cлeгка остудити, зняти філе з кісток, розбираючи на волокна.
2. Додати шматочки риби гарячого копчення, вершкове масло нарізане маленькими кубиками, і рубану зелень.
3. Масу поперчити, посолити і перемішати, приправити за смаком лимонним соком.
Смачного!!!
Для приготування
- 500 г скумбрії
- 450 г cкумбрії гарячого копчення
- 30 вершкового масла
- 1 ст. л. оливкового масла
- 2 ст. л. зелені петрушки
- Сіль, чорний мелений перець
- Сік лимона
Опис
1. Рибу почистити, видалити зябра, покласти на деко, скропити оливковою олією посолити, поперчити і запікати 15 хвилин при 180 ° C. Cлeгка остудити, зняти філе з кісток, розбираючи на волокна.
2. Додати шматочки риби гарячого копчення, вершкове масло нарізане маленькими кубиками, і рубану зелень.
3. Масу поперчити, посолити і перемішати, приправити за смаком лимонним соком.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар