Зелена квасоля з червоною цибулею

Складові
Для приготування:

  1. 150 г зеленої квасолі
  2. 1 маленьку цибулину
  3. 1/2 зубчики часнику
  4. 1 столову ложку оцту
  5. 3 столові ложки оливкової олії
  6. сіль, перець

Опис
1. Закип'ятити один літр солоної води. Вкинути квасолю та варити протягом 2-3 хвилин. Промити холодною водою і злити.

2. Очистити і нарізати цибулю. Очистити і нарізати часник.

3. Покладіть квасолю і цибулю на блюді. Посипати дрібно нарізаним часником і збризнути оцту. Додати сіль і перець. Збризніть оливковим маслом.

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром