Зелена квасоля з червоною цибулею
Складові
Для приготування:
Опис
1. Закип'ятити один літр солоної води. Вкинути квасолю та варити протягом 2-3 хвилин. Промити холодною водою і злити.
2. Очистити і нарізати цибулю. Очистити і нарізати часник.
3. Покладіть квасолю і цибулю на блюді. Посипати дрібно нарізаним часником і збризнути оцту. Додати сіль і перець. Збризніть оливковим маслом.
Смачного!
Для приготування:
- 150 г зеленої квасолі
- 1 маленьку цибулину
- 1/2 зубчики часнику
- 1 столову ложку оцту
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль, перець
Опис
1. Закип'ятити один літр солоної води. Вкинути квасолю та варити протягом 2-3 хвилин. Промити холодною водою і злити.
2. Очистити і нарізати цибулю. Очистити і нарізати часник.
3. Покладіть квасолю і цибулю на блюді. Посипати дрібно нарізаним часником і збризнути оцту. Додати сіль і перець. Збризніть оливковим маслом.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар