Заправка "Цезар"
Варіант знаменитої заправки заправки. Відмінно підходить до баранячої відбивної і стейка, навіть якщо вона містить дрібну рибу.
Складові
Для приготування:
Опис
1. Відокремити жовтки і прокласти у велику миску.
2. Очистити і натерти часник в миску. Нарізати дрібно анчоуси. Висипати в миску.
3. Змішати гірчицю і оцет. Трішки перецю. Кілька крапель оливкової олії. Збити в крем. Збивайте, доки соус не стане густим. Приправити сіллю і, можливо, трохи більше оцту.
Смачного!!!
Складові
Для приготування:
- 1 яєчний жовток
- 1 маленький зубчик часнику
- 4 анчоуси
- 1 чайна ложка оцту
- 1 чайна ложка гірчиці
- 0,5 дл оливкової олії
- 100 г вершків
Опис
1. Відокремити жовтки і прокласти у велику миску.
2. Очистити і натерти часник в миску. Нарізати дрібно анчоуси. Висипати в миску.
3. Змішати гірчицю і оцет. Трішки перецю. Кілька крапель оливкової олії. Збити в крем. Збивайте, доки соус не стане густим. Приправити сіллю і, можливо, трохи більше оцту.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар