Заправка "Цезар"

Варіант знаменитої заправки заправки. Відмінно підходить до баранячої відбивної і стейка, навіть якщо вона містить дрібну рибу.

Складові
Для приготування:

  1. 1 яєчний жовток 
  2. 1 маленький зубчик часнику 
  3. 4 анчоуси 
  4. 1 чайна ложка оцту 
  5. 1 чайна ложка гірчиці 
  6. 0,5 дл оливкової олії 
  7. 100 г вершків

Опис
1. Відокремити жовтки і прокласти у велику миску.

2. Очистити і натерти часник в миску. Нарізати дрібно анчоуси. Висипати в миску.

3. Змішати гірчицю і оцет. Трішки перецю. Кілька крапель оливкової олії. Збити в крем. Збивайте, доки соус не стане густим. Приправити сіллю і, можливо, трохи більше оцту.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром