Смажений мигдаль і часничний соус
Складові
Для приготування:
Опис
1.Смажений мигдаль і часничний соус Розігріти духовку до 228 градусів. Закип'ятити 1 літр води.
2. Смажте очищений часник в духовці протягом 30 хвилин. Відварити у воді на повільному вогні мигдаль протягом одної хвилини. Злити воду і промити мигдаль в холодній воді. Роздавити мигдаль та підсмажити 3 хвилини разом з часником.
3. Відріжте шкірку на хлібі. Замочіть хліб в молоці та відіжміть його трішки.
4. Видавіть часник до мигдалю та хлібу. Приправити сіллю, перцем. Можливо треба буде додати води (не більше 0,5 склянки)
Смачного!!!
Для приготування:
- 8 зубчиків часнику
- 100 г мигдалю
- 2 скибочки білого хліба
- 150 мл оливкової олії
- чилі пластівці (якщо ви хочете трохи гостроти)
- молоко для замочування хліба
- сіль, чорний перець
Опис
1.Смажений мигдаль і часничний соус Розігріти духовку до 228 градусів. Закип'ятити 1 літр води.
2. Смажте очищений часник в духовці протягом 30 хвилин. Відварити у воді на повільному вогні мигдаль протягом одної хвилини. Злити воду і промити мигдаль в холодній воді. Роздавити мигдаль та підсмажити 3 хвилини разом з часником.
3. Відріжте шкірку на хлібі. Замочіть хліб в молоці та відіжміть його трішки.
4. Видавіть часник до мигдалю та хлібу. Приправити сіллю, перцем. Можливо треба буде додати води (не більше 0,5 склянки)
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар