Смажений мигдаль і часничний соус

Складові
Для приготування:

  1. 8 зубчиків часнику 
  2. 100 г мигдалю 
  3. 2 скибочки білого хліба 
  4. 150 мл оливкової олії  
  5. чилі пластівці (якщо ви хочете трохи гостроти) 
  6. молоко для замочування хліба 
  7.  сіль, чорний перець

Опис
1.Смажений мигдаль і часничний соус Розігріти духовку до 228 градусів. Закип'ятити 1 літр води.

2. Смажте очищений часник в духовці протягом 30 хвилин. Відварити у воді на повільному вогні мигдаль протягом одної хвилини. Злити воду і промити мигдаль в холодній воді. Роздавити мигдаль та підсмажити 3 хвилини разом з часником.

3. Відріжте шкірку на хлібі. Замочіть хліб в молоці та відіжміть його трішки.

4. Видавіть часник до мигдалю та хлібу. Приправити сіллю, перцем.  Можливо треба буде додати води (не більше 0,5 склянки)

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром