Багет з тушеними реберцями і хріном
Складові
Для приготування:
- 500 г телячих реберець
- 1 моркву
- 1 цибулина
- 2 стебла селери
- 3 зубчики часнику
- 2 багета
- 100 г кореня хрону
- 2 ст. л. рослинного масла
- Сіль, чорний перець
- Мариновані огірочки
- Рукола
Опис
1. Нарізати тонко стебла селери, цибулю, моркву і часник.
2. Реберця розрізати по одному. Натерти сіллю і перцем.
3. В мультиварці нагріти рослинне масло і обсмажити реберця. Додати овочі до м'яса і злегка обсмажити. Влити окропу стільки, щоб покрити м'ясо. Посолити і довести до кипіння. Готувати в режимі тушіннч 2,5 години. Готове м'ясо остудити і прибрати на ніч у холодильник.
4. Розібрати м'ясо на волокна, кістки видалити. Злегка нагріти м'ясо з овочами.
Смачного!!!
5. Корінь хрону очистити і натерти на середній тертці. Багет розрізати на 4-5 частин поперек і кожну вздовж навпіл. Покласти на нижню частину багета тушковане м'ясо з овочами, посипати тертим хріном, прикрасити руколою, накрити другою половиною багета і подати з маринованими огірочками.
Коментарі
Дописати коментар