Багет з тушеними реберцями і хріном


Складові
Для приготування:

  1. 500 г телячих реберець 
  2. 1 моркву 
  3. 1 цибулина 
  4. 2 стебла селери 
  5. 3 зубчики часнику 
  6. 2 багета 
  7. 100 г кореня хрону 
  8. 2 ст. л. рослинного масла 
  9. Сіль, чорний перець 
  10. Мариновані огірочки 
  11. Рукола

Опис
1. Нарізати тонко стебла селери, цибулю, моркву і часник.

2. Реберця розрізати по одному. Натерти сіллю і перцем.

3. В мультиварці нагріти рослинне масло і обсмажити реберця. Додати овочі до м'яса і злегка обсмажити. Влити окропу стільки, щоб покрити м'ясо. Посолити і довести до кипіння. Готувати в режимі тушіннч 2,5 години. Готове м'ясо остудити і прибрати на ніч у холодильник.

4. Розібрати м'ясо на волокна, кістки видалити. Злегка нагріти м'ясо з овочами.

Смачного!!!

5. Корінь хрону очистити і натерти на середній тертці. Багет розрізати на 4-5 частин поперек і кожну вздовж навпіл. Покласти на нижню частину багета тушковане м'ясо з овочами, посипати тертим хріном, прикрасити руколою, накрити другою половиною багета і подати з маринованими огірочками.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром