Салат "Лісовий"
Для приготування:
- Буженина (ковбаса копчена, адигейський сир) - 100 г
- Oкopoк вapeно-кoпчений (ковбаса варена, яблуко зелене, яйця варені)-100г
- Kypка копчена (курка гриль) - 100 г
- Печериці (чорнослив) - 200 г
- Майонез - 2 ст.л.
- Олія - 1 ст. л.
- Оливки для прикраси
- Сіль, перець - за смаком
Опис
1. Гриби дрібно нарізати і підсмажити на олії. Остудити
2. Всі копченості нарізати кубиками або соломкою, змішати з грибами, майонезом і заправити сіллю і перцем, прикрасити і подати
Інші варіанти:
2. Замінити буженину тертим адигейським сиром, окіст - зеленим яблуком, нарізаним кубиками.
3. Замість буженини покласти в салат варені яйця.
4. Замінити копчену курку - куркою гриль, печериці замінити чорносливом
5. Замінити буженину копченою ковбасою, окіст - вареною ковбасою.
Коментарі
Дописати коментар