Салат "Лісовий"

Складові
Для приготування:
  1. Буженина (ковбаса копчена, адигейський сир) - 100 г
  2. Oкopoк вapeно-кoпчений (ковбаса варена, яблуко зелене, яйця варені)-100г 
  3. Kypка копчена (курка гриль) - 100 г 
  4. Печериці (чорнослив) - 200 г 
  5. Майонез - 2 ст.л. 
  6. Олія - ​​1 ст. л. 
  7. Оливки для прикраси 
  8. Сіль, перець - за смаком
Опис
1. Гриби дрібно нарізати і підсмажити на олії. Остудити

2. Всі копченості нарізати кубиками або соломкою, змішати з грибами, майонезом і заправити сіллю і перцем, прикрасити і подати

Інші варіанти:
2. Замінити буженину тертим адигейським сиром, окіст - зеленим яблуком, нарізаним кубиками.

3. Замість буженини покласти в салат варені яйця.

4. Замінити копчену курку - куркою гриль, печериці замінити чорносливом

5. Замінити буженину копченою ковбасою, окіст - вареною ковбасою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром