Алабамський курячий сендвіч
Складові
Для приготування:
Опис
1. Для соусу: змішати майонез яблучний оцет, цукор і хрін. Додати всі мелені спеції і часник, пропущений через прес. Посолити.
2. Курчат розрізать навпіл по хребту і розпластати. Посолити поперчити і готувати на грилі 25 хвилин перевертаючи і змащуючи соусом. Остудити і відокремити м'ясо від кісток.
3. Огірки нарізати кружечками. Булочки розрізати навпіл і підрум'янити в тостері.
4. Покласти куряче м'ясо на половинки булочок, на інші покласти кружечки огірків. Полити м'ясо соусом і скласти сендвічі.
Смачного!!!
Для приготування:
- 1 курча (500-600 г)
- 8 булочок для гамбургера
- 4 маринованих огірка
- 400 мл майонезу
- 3 ст. л. тертого хрону
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 2 ст. л. цукру
- 2½ ст. л. паприки
- 1 ст. л. чорного перцю
- ¼ ч. л. зіри
- ¼ ч. л. коріандру
- ¼ ч. л. Кайенскоrо перцю
- 1 зубчик часнику
- Сіль
Опис
1. Для соусу: змішати майонез яблучний оцет, цукор і хрін. Додати всі мелені спеції і часник, пропущений через прес. Посолити.
2. Курчат розрізать навпіл по хребту і розпластати. Посолити поперчити і готувати на грилі 25 хвилин перевертаючи і змащуючи соусом. Остудити і відокремити м'ясо від кісток.
3. Огірки нарізати кружечками. Булочки розрізати навпіл і підрум'янити в тостері.
4. Покласти куряче м'ясо на половинки булочок, на інші покласти кружечки огірків. Полити м'ясо соусом і скласти сендвічі.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар