Алабамський курячий сендвіч

Складові
Для приготування:
  1. 1 курча (500-600 г) 
  2. 8 булочок для гамбургера 
  3. 4 маринованих огірка 
  4. 400 мл майонезу 
  5. 3 ст. л. тертого хрону 
  6. 2 ст. л. яблучного оцту 
  7. 2 ст. л. цукру 
  8. 2½ ст. л. паприки 
  9. 1 ст. л. чорного перцю 
  10. ¼ ч. л. зіри 
  11. ¼ ч. л. коріандру 
  12.  ¼ ч. л. Кайенскоrо перцю 
  13. 1 зубчик часнику 
  14. Сіль

Опис
1. Для соусу: змішати майонез яблучний оцет, цукор і хрін. Додати всі мелені спеції і часник, пропущений через прес. Посолити.

2. Курчат розрізать навпіл по хребту і розпластати. Посолити поперчити і готувати на грилі 25 хвилин перевертаючи і змащуючи соусом. Остудити і відокремити м'ясо від кісток.

3. Огірки нарізати кружечками. Булочки розрізати навпіл і підрум'янити в тостері.

4. Покласти куряче м'ясо на половинки булочок, на інші покласти кружечки огірків. Полити м'ясо соусом і скласти сендвічі.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром