Ікра з баклажанів з хлібними паличками

Складові
Для приготування:

  1. 1 баклажан 
  2. 1 маленький зубчик часнику 
  3. 4 столові ложки нарізаної петрушки 
  4. 1 лимон 
  5. 1 щіпка чилі пластівці 
  6. 4 столові ложки оливкової олії 
  7. 3 скибочки хліба 
  8. сіль

Опис
1. Помити баклажани й проколоти близько 20 невеликих отворів вилкою. Отвори для виходу гарячої пари. В іншому випадку, баклажани лопнуть. Випікати їх в духовці при 200 °С або на грилі. Це займає 30-45 хвилин в духовці, але менше часу на грилі. Дати трохи охолонути.

2. Розділіти баклажан і  ложкою дістати м'якоть в .миску. Очистити і натерти часник в миску. Подрібнити петрушку і висипати теж в миску. Вичавити половину лимона, додати чилі пластівці і  сіль

3. Перемішати все високою до однорідної маси.

4. Заправити оливковою олією, довести до смаку.

5. Підсмажити хліб в тостері або на грилі, розрізав його на смуги.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром