Ікра з баклажанів з хлібними паличками
Складові
Для приготування:
Опис
1. Помити баклажани й проколоти близько 20 невеликих отворів вилкою. Отвори для виходу гарячої пари. В іншому випадку, баклажани лопнуть. Випікати їх в духовці при 200 °С або на грилі. Це займає 30-45 хвилин в духовці, але менше часу на грилі. Дати трохи охолонути.
2. Розділіти баклажан і ложкою дістати м'якоть в .миску. Очистити і натерти часник в миску. Подрібнити петрушку і висипати теж в миску. Вичавити половину лимона, додати чилі пластівці і сіль
3. Перемішати все високою до однорідної маси.
4. Заправити оливковою олією, довести до смаку.
5. Підсмажити хліб в тостері або на грилі, розрізав його на смуги.
Смачного!!!
Для приготування:
- 1 баклажан
- 1 маленький зубчик часнику
- 4 столові ложки нарізаної петрушки
- 1 лимон
- 1 щіпка чилі пластівці
- 4 столові ложки оливкової олії
- 3 скибочки хліба
- сіль
Опис
1. Помити баклажани й проколоти близько 20 невеликих отворів вилкою. Отвори для виходу гарячої пари. В іншому випадку, баклажани лопнуть. Випікати їх в духовці при 200 °С або на грилі. Це займає 30-45 хвилин в духовці, але менше часу на грилі. Дати трохи охолонути.
2. Розділіти баклажан і ложкою дістати м'якоть в .миску. Очистити і натерти часник в миску. Подрібнити петрушку і висипати теж в миску. Вичавити половину лимона, додати чилі пластівці і сіль
3. Перемішати все високою до однорідної маси.
4. Заправити оливковою олією, довести до смаку.
5. Підсмажити хліб в тостері або на грилі, розрізав його на смуги.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар