Чатні з ревеню
Складові
Для приготування:
Опис
1. Помити ревінь. Нарізати шматочкам 2 см. Очистити і нарізати цибулю. Нарізати курагу великими кусочками. Промити і почистити чилі. Нарізати чилі.
2. Покласти в каструлю ревінь, цибулю, цукор і оцет та додати 0,75 мл води. Варити на повільному вогні протягом 10 хвилин без кришки.
3. Додайте курагу, перець чилі і імбир і варіть ще 30 хвилин. Не накривати кришкою.
4. Дайте чатні трохи охолонути і розлити в чисті скляні банки. Зберігати в прохолодному місці.
Смачного!!!
Для приготування:
- 500 г ревеню
- 1 цибулина
- 6 кураги
- 2 чилі
- 4 чашки цукру
- 1 столову ложку оцту (24 відсотків)
- 1 чайної ложки меленого імбиру
Опис
1. Помити ревінь. Нарізати шматочкам 2 см. Очистити і нарізати цибулю. Нарізати курагу великими кусочками. Промити і почистити чилі. Нарізати чилі.
2. Покласти в каструлю ревінь, цибулю, цукор і оцет та додати 0,75 мл води. Варити на повільному вогні протягом 10 хвилин без кришки.
3. Додайте курагу, перець чилі і імбир і варіть ще 30 хвилин. Не накривати кришкою.
4. Дайте чатні трохи охолонути і розлити в чисті скляні банки. Зберігати в прохолодному місці.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар