Чатні з ревеню

Складові
Для приготування:

  1. 500 г ревеню  
  2. 1 цибулина 
  3. 6 кураги 
  4. 2 чилі 
  5. 4 чашки цукру 
  6. 1 столову ложку оцту (24 відсотків) 
  7. 1 чайної ложки меленого імбиру

Опис
1. Помити ревінь. Нарізати шматочкам 2 см. Очистити і нарізати цибулю. Нарізати курагу великими кусочками. Промити і почистити чилі. Нарізати чилі.

2. Покласти в каструлю ревінь, цибулю, цукор і оцет та додати 0,75 мл води. Варити на повільному вогні протягом 10 хвилин без кришки.

3. Додайте курагу, перець чилі і імбир і варіть ще 30 хвилин. Не накривати кришкою.

4. Дайте чатні трохи охолонути і розлити в чисті скляні банки. Зберігати в прохолодному місці.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром