Брускетта з рататуєм і сардинами

Складові
Для приготування:

  1. 1 чіaбатта 
  2. 1 баклажан 
  3. 1 цукіні 
  4. 2 солодких перцю (червоний і жовтий) 
  5. 3 помідори 
  6. 3 зубчики часнику 
  7. 1 баночка філе сардини в маслі 
  8. 20 чорних маслин 
  9. 3 ст. л. оливкового масла 
  10. сіль, сушений перець чилі  
  11. Зелень базиліка

Опис
1. 2 зубчики часнику дрібно нарізати. Всі овочі вимити, з помідорів зняти шкірку, нарізати все невеликими кубиками.

2. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло, покласти подрібнений часник і чилі, тушкувати 1 хвилину.

3. Додати всі овочі, крім помідорів, тушкувати, помішуючи, 5-7 хвилин. Додати помідори, посолити, тушкувати 2 хвилини.

4. Натерти залишившийся зубчик часнику і додати маслини. Чіaбаттy нарізати скибочками, підрумянити в тостері або духовці. Викласти овочеве рагу на хліб, зверху покласти по шматочку сардин і посипати базиліком.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром