Брускетта з рататуєм і сардинами
Складові
Для приготування:
Опис
1. 2 зубчики часнику дрібно нарізати. Всі овочі вимити, з помідорів зняти шкірку, нарізати все невеликими кубиками.
2. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло, покласти подрібнений часник і чилі, тушкувати 1 хвилину.
3. Додати всі овочі, крім помідорів, тушкувати, помішуючи, 5-7 хвилин. Додати помідори, посолити, тушкувати 2 хвилини.
4. Натерти залишившийся зубчик часнику і додати маслини. Чіaбаттy нарізати скибочками, підрумянити в тостері або духовці. Викласти овочеве рагу на хліб, зверху покласти по шматочку сардин і посипати базиліком.
Смачного!!!
Для приготування:
- 1 чіaбатта
- 1 баклажан
- 1 цукіні
- 2 солодких перцю (червоний і жовтий)
- 3 помідори
- 3 зубчики часнику
- 1 баночка філе сардини в маслі
- 20 чорних маслин
- 3 ст. л. оливкового масла
- сіль, сушений перець чилі
- Зелень базиліка
Опис
1. 2 зубчики часнику дрібно нарізати. Всі овочі вимити, з помідорів зняти шкірку, нарізати все невеликими кубиками.
2. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло, покласти подрібнений часник і чилі, тушкувати 1 хвилину.
3. Додати всі овочі, крім помідорів, тушкувати, помішуючи, 5-7 хвилин. Додати помідори, посолити, тушкувати 2 хвилини.
4. Натерти залишившийся зубчик часнику і додати маслини. Чіaбаттy нарізати скибочками, підрумянити в тостері або духовці. Викласти овочеве рагу на хліб, зверху покласти по шматочку сардин і посипати базиліком.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар