Брускетта з печеними помідорами

Складові
Для приготування:

  1. 1 чіабатта 
  2. 1 кг помідорів 
  3. 2 зубчики часнику 
  4. 3 ст. л. оливкового масла 
  5. 1 ст. л. свіжого чабера (чебрецю) 
  6. сіль, чорний перець

Опис
1. Помідори нарізати навпіл і викласти на застелений пергаментом деко. Посолити, поперчити, скропити половиною оливкового масла, посипати половиною листочків чабера і відправити в духовку на 1 годину при 150 ° С.

2. Чіабату нарізати товстими скибочками і підрум'янити.

3. Часник потовкти в ступці з маслом, що залишилося і змастити сумішшю скибочки чіабатти. Зверху покласти помідори, посипать залишками чаберу, сіллю і перцем.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром