Брускетта з печеними помідорами
Складові
Для приготування:
Опис
1. Помідори нарізати навпіл і викласти на застелений пергаментом деко. Посолити, поперчити, скропити половиною оливкового масла, посипати половиною листочків чабера і відправити в духовку на 1 годину при 150 ° С.
2. Чіабату нарізати товстими скибочками і підрум'янити.
3. Часник потовкти в ступці з маслом, що залишилося і змастити сумішшю скибочки чіабатти. Зверху покласти помідори, посипать залишками чаберу, сіллю і перцем.
Смачного!!!
Для приготування:
- 1 чіабатта
- 1 кг помідорів
- 2 зубчики часнику
- 3 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. свіжого чабера (чебрецю)
- сіль, чорний перець
Опис
1. Помідори нарізати навпіл і викласти на застелений пергаментом деко. Посолити, поперчити, скропити половиною оливкового масла, посипати половиною листочків чабера і відправити в духовку на 1 годину при 150 ° С.
2. Чіабату нарізати товстими скибочками і підрум'янити.
3. Часник потовкти в ступці з маслом, що залишилося і змастити сумішшю скибочки чіабатти. Зверху покласти помідори, посипать залишками чаберу, сіллю і перцем.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар