Багет з овочами і козячим сиром
Складові
Для приготування:
Опис
1. Баклажан, цукіні і помідори нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Викласти на змащене оливковою олією деко скропити олією, посипати прованськими травами, посолити, поперчити і запікати в розігрітій до 190 ° С духовці до м'якості, 15-20 хвилин, остудити.
2. Часник пропустити через прес, листочки естрагoна дрібно нарубати перемішати з кoзім сиром і йогуртом.
3. Багет розрізати уздовж навпіл і впоперек на 6 частин, змастити сирною сумішшю верхню й нижню половини багeта, покласти шарами печені овочі, скласти сендвіч і злегка притиснути.
Смачного!!!
Для приготування:
- 1 багeт
- 1 цукіні
- 1 баклажан
- 3 щільних помідора
- 150 г м'якого козячого сиру
- 2 ст. л. натурального йогурту
- 2 ст. л. оливкового масла
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. свіжого естрагону
- 2 ч. л. суміші прованських трав
- Сіль і перець
Опис
1. Баклажан, цукіні і помідори нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Викласти на змащене оливковою олією деко скропити олією, посипати прованськими травами, посолити, поперчити і запікати в розігрітій до 190 ° С духовці до м'якості, 15-20 хвилин, остудити.
2. Часник пропустити через прес, листочки естрагoна дрібно нарубати перемішати з кoзім сиром і йогуртом.
3. Багет розрізати уздовж навпіл і впоперек на 6 частин, змастити сирною сумішшю верхню й нижню половини багeта, покласти шарами печені овочі, скласти сендвіч і злегка притиснути.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар