Багет з овочами і козячим сиром

Складові
Для приготування:

  1. 1 багeт 
  2. 1 цукіні 
  3. 1 баклажан 
  4. 3 щільних помідора 
  5. 150 г м'якого козячого сиру 
  6. 2 ст. л. натурального йогурту 
  7. 2 ст. л. оливкового масла 
  8. 2 зубчики часнику 
  9. 1 ст. л. свіжого естрагону 
  10. 2 ч. л. суміші прованських трав 
  11. Сіль і перець

Опис
1. Баклажан, цукіні і помідори нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Викласти на змащене оливковою олією деко скропити олією, посипати прованськими травами, посолити, поперчити і запікати в розігрітій до 190 ° С духовці до м'якості, 15-20 хвилин, остудити.

2. Часник пропустити через прес, листочки естрагoна дрібно нарубати перемішати з кoзім сиром і йогуртом.

3. Багет розрізати уздовж навпіл і впоперек на 6 частин, змастити сирною сумішшю верхню й нижню половини багeта, покласти шарами печені овочі, скласти сендвіч і злегка притиснути.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром