Сендвіч з яблучною карамеллю і копченим сиром
Складові
Для приготування:
Карамелі
Сендвіча
Опис
Готуємо яблучну карамель
1. Яблука вимити, очистити, нарізати дольками, видаливши насіння і розкласти на деко, яке застелене пергаментом. Поставити деко в нагріту до 170 ° С духовку на 1 годину, щоб часточки яблук стали м'якими і злегка карамелізований, вийняти противень з духовки і дати яблукам злегка охолонути.
2. Для карамелі всипати в невелику каструльку цукор і налити 4 ст. л. води. нагрівати на невеликому вогні, перемішуючи, до розчинення цукру. Після розчинення цукор почне швидко міняти колір, спочатку на золотистий, потім на коричневий. Як тільки цукор стане карамельно-коричневого кольору, зняти з вогню. Відразу додати вершкове масло, влити вершки, продовжуючи перемішувати до однорідності.
3. У чашу блендера покласти яблучні дольки, додати лимонний сік, ванільний екстракт, сіль і коричневий цукор, влити гарячу карамель і все перебити до однорідності.
4. Перекласти готову яблучну карамель в чисту баночку і зберігати в холодильнику.
Готуємо сендвіч
Намазати хліб яблучної карамеллю, покласти скибочки сиру і посилати сіллю.
Для приготування:
Карамелі
- 1,5 кг яблук
- 300 г цукру
- 100 мл вершків (33-35%)
- 30 г вершкового масла
- 2 ч.л. лимонного соку
- 1 ч. п. Екстракту ванілі
- 2 ст. л. коричневого цукру
- ½ ч.л. солі
Сендвіча
- 2 скибочки білого хліба
- 2 ст. л. яблучної карамелі
- 30 г копченого сиру
- 1 щіпка морської солі
Опис
Готуємо яблучну карамель
1. Яблука вимити, очистити, нарізати дольками, видаливши насіння і розкласти на деко, яке застелене пергаментом. Поставити деко в нагріту до 170 ° С духовку на 1 годину, щоб часточки яблук стали м'якими і злегка карамелізований, вийняти противень з духовки і дати яблукам злегка охолонути.
2. Для карамелі всипати в невелику каструльку цукор і налити 4 ст. л. води. нагрівати на невеликому вогні, перемішуючи, до розчинення цукру. Після розчинення цукор почне швидко міняти колір, спочатку на золотистий, потім на коричневий. Як тільки цукор стане карамельно-коричневого кольору, зняти з вогню. Відразу додати вершкове масло, влити вершки, продовжуючи перемішувати до однорідності.
3. У чашу блендера покласти яблучні дольки, додати лимонний сік, ванільний екстракт, сіль і коричневий цукор, влити гарячу карамель і все перебити до однорідності.
4. Перекласти готову яблучну карамель в чисту баночку і зберігати в холодильнику.
Готуємо сендвіч
Намазати хліб яблучної карамеллю, покласти скибочки сиру і посилати сіллю.
Коментарі
Дописати коментар