Аргентинський сендвіч Ломіто Компето
Складові
Для приготування:
Опис
1. М'ясо змастити з обох сторін оливковою олією, сіллю і крупномолотим перцем і обсмажити на сковороді гриль по 2-3 хвилини з кожного боку. Дати м'ясу «відпочити» і нарізати довгими смужками.
2. З яєць підсмажити порційну яєчню. Нарізати кружечками помідори.
3. Булочки розрізати уздовж навпіл. Змастити нижню частину майонезом, кетчупом і гірчицею. Викласти на булочку стейк, квашену капусту яєчню, помідори і салат, накрити верхньою частиною булочки.
Смачного!!!
Для приготування:
- 200 г яловичого стейка
- 3 булочки для бургера
- 2 помідори
- 1 ст. л. оливкового масла
- 50 квашеної капусти
- 3 яйця
- 3 листа салату-латуку
- 3 ст. л майонезу
- 3 ст. л. кетчупу
- 1 ст. л. гірчиці
- 1 ч. л. чорного перцю
- Сіль
Опис
1. М'ясо змастити з обох сторін оливковою олією, сіллю і крупномолотим перцем і обсмажити на сковороді гриль по 2-3 хвилини з кожного боку. Дати м'ясу «відпочити» і нарізати довгими смужками.
2. З яєць підсмажити порційну яєчню. Нарізати кружечками помідори.
3. Булочки розрізати уздовж навпіл. Змастити нижню частину майонезом, кетчупом і гірчицею. Викласти на булочку стейк, квашену капусту яєчню, помідори і салат, накрити верхньою частиною булочки.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар