Аргентинський сендвіч Ломіто Компето

Складові
Для приготування:

  1. 200 г яловичого стейка 
  2. 3 булочки для бургера 
  3. 2 помідори 
  4. 1 ст. л. оливкового масла 
  5. 50 квашеної капусти 
  6. 3 яйця 
  7. 3 листа салату-латуку 
  8. 3 ст. л майонезу 
  9. 3 ст. л. кетчупу 
  10. 1 ст. л. гірчиці 
  11. 1 ч. л. чорного перцю 
  12. Сіль

Опис
1. М'ясо змастити з обох сторін оливковою олією, сіллю і крупномолотим перцем і обсмажити на сковороді гриль по 2-3 хвилини з кожного боку. Дати м'ясу «відпочити» і нарізати довгими смужками.

2. З яєць підсмажити порційну яєчню. Нарізати кружечками помідори.

3. Булочки розрізати уздовж навпіл. Змастити нижню частину майонезом, кетчупом і гірчицею. Викласти на булочку стейк, квашену капусту яєчню, помідори і салат, накрити верхньою частиною булочки.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром