Паштет з зеленого горошку
Складові
Для приготування:
Опис
1. Цибулю нарізати тонкими четвертькільцами і обсмажити на рослинному маслі, злегка присипавши його щіпкою цукру для карамелізації.
2. Горошок бланшувати в киплячій воді близько 5 хвилин, потім занурити в холодну воду на 1 хвилину, дати стекти воді.
3. Горошок разом з цибулею подрібнити в грубе пюре, додати сметану, посолити, поперчити і перемішати.
4. Скибочки чіaбати підрум'янити в духовці або тостері і намазати паштетом. При бажанні можна посипати лимонною цедрою або м'яким тертим сиром типу рікотти.
Смачного!!!
Для приготування:
- 450 г зеленого горошку
- 1 біла цибулина
- 1 чіабатта
- 2 ст. л. жирної сметани
- 1 ст.л. рослинного масла
- Сіль, цукор, чорний перець
Опис
1. Цибулю нарізати тонкими четвертькільцами і обсмажити на рослинному маслі, злегка присипавши його щіпкою цукру для карамелізації.
2. Горошок бланшувати в киплячій воді близько 5 хвилин, потім занурити в холодну воду на 1 хвилину, дати стекти воді.
3. Горошок разом з цибулею подрібнити в грубе пюре, додати сметану, посолити, поперчити і перемішати.
4. Скибочки чіaбати підрум'янити в духовці або тостері і намазати паштетом. При бажанні можна посипати лимонною цедрою або м'яким тертим сиром типу рікотти.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар