Паштет з зеленого горошку

Складові
Для приготування:

  1. 450 г зеленого горошку 
  2. 1 біла цибулина 
  3. 1 чіабатта 
  4. 2 ст. л. жирної сметани 
  5. 1 ст.л. рослинного масла 
  6. Сіль, цукор, чорний перець

Опис
1. Цибулю нарізати тонкими четвертькільцами і обсмажити на рослинному маслі, злегка присипавши його щіпкою цукру для карамелізації.
2. Горошок бланшувати в киплячій воді близько 5 хвилин, потім занурити в холодну воду на 1 хвилину, дати стекти воді.
3. Горошок разом з цибулею подрібнити в грубе пюре, додати сметану, посолити, поперчити і перемішати.
4. Скибочки чіaбати підрум'янити в духовці або тостері і намазати паштетом. При бажанні можна посипати лимонною цедрою або м'яким тертим сиром типу рікотти.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром