М'ятний йогуртовий соус
Складові
Для приготування:
Опис
1. Промити огірок і натріть його на шорсткій стороні терки в миску. Вичавіть стільки рідини, скільки ви можете і злийте. Натерти часник на хорошій стороні терки. Вкинути в миску.
2. Додайте оцет, сіль і перець. Змішати з йогуртом обережно. Дайте постояти кілька хвилин.
3. Після додайте м'яту, посоліть та поперчіть.
Смачного!
Для приготування:
- 1/2 огірка
- 1 зубчик часнику
- 1 чайна ложка червоного винного оцту
- 3 чашки йогурта без домішок
- 1 склянка тертої м'яти
- 1 столову ложку оливкової олії,
- сіль, перець
Опис
1. Промити огірок і натріть його на шорсткій стороні терки в миску. Вичавіть стільки рідини, скільки ви можете і злийте. Натерти часник на хорошій стороні терки. Вкинути в миску.
2. Додайте оцет, сіль і перець. Змішати з йогуртом обережно. Дайте постояти кілька хвилин.
3. Після додайте м'яту, посоліть та поперчіть.
Смачного!
Коментарі
Дописати коментар