М'ятний йогуртовий соус

Складові
Для приготування:

  1. 1/2 огірка 
  2. 1 зубчик часнику 
  3. 1 чайна ложка червоного винного оцту 
  4. 3 чашки йогурта без домішок 
  5. 1 склянка тертої м'яти 
  6. 1 столову ложку оливкової олії, 
  7. сіль, перець

Опис
1. Промити огірок і натріть його на шорсткій стороні терки в миску. Вичавіть стільки рідини, скільки ви можете і злийте. Натерти часник на хорошій стороні терки. Вкинути в миску.

2. Додайте оцет, сіль і перець. Змішати з йогуртом обережно. Дайте постояти кілька хвилин.

3. Після додайте м'яту, посоліть та поперчіть.

Смачного!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром