Курка з медом та апельсинами
Складові
Для приготування:
Опис
1. Змішати мед і гірчицю, дода- ти сіль, перець i трави. Суміш добре перемішати.
2. Курку ретельно вимити, зовні і всередині обсушити паперо- вим рушниксм. Потім змастити її ма ринадом зовні й під шкірою. Поставити на 30 хвилин у холодильник. Перекласти курку в рукав для запікання.
3. Апельсин розрізати на дві частини. Сік вичавити на курку, а віджаті половинки вкласти в черевце.
4. Рукав зав'язати і поставити в попередньо розігріту до 200 °С духовку на 30 хвилин.
5. Готову курку викласти на блюдо прикрасив апельсинами та зеленю.
Для приготування:
- курка - 1 кг
- апельсини - 1-2 шт.
- мед - 2 ст. ложки
- діжонська гірчя - 2 ч. ложки
- розмарин, базилік, майоран
- сіль, перець - за смаком
Опис
1. Змішати мед і гірчицю, дода- ти сіль, перець i трави. Суміш добре перемішати.
2. Курку ретельно вимити, зовні і всередині обсушити паперо- вим рушниксм. Потім змастити її ма ринадом зовні й під шкірою. Поставити на 30 хвилин у холодильник. Перекласти курку в рукав для запікання.
3. Апельсин розрізати на дві частини. Сік вичавити на курку, а віджаті половинки вкласти в черевце.
4. Рукав зав'язати і поставити в попередньо розігріту до 200 °С духовку на 30 хвилин.
5. Готову курку викласти на блюдо прикрасив апельсинами та зеленю.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар