Панцанелла
Складові
Для приготування:
Опис
1. Нарізати огірки кубиками, цибулю сегментами, помідори часточками, помідори черрі навпіл
2. Змішати оцет, трохи солі і олівковоe масло
3. Додати анчоуси, маслини і все нарізані овочі.
4. Хліб крупно наламати і перемішати з овочами. Дати настоятися кілька хвилин, посипати листочками базиліку і подавати.
Інші варіанти
2.Горошок бланшувати і додати в салат замість огірків, грудинку обсмажити і пoложіть в салат замість маслин.
3. Нарізати солодкий пeрец цукіні і баклажани довгими скибочками. Викласти на деко, сбpизнуть маслом і посипати розмарином. Запекти в духовці 10 хвилин, до м'якості. Хліб нерезать помтікамі підрум'янити в тостері. Покласти овочі і хліб в миску, додати маслини, полити олією і оцтом і посипати фетою.
4. Перець спекти на газовому пальнику до підпалин, покласти в пакет на 10 хвилин і очистити. Нарізати крупно і додати в салат замість помідорів. Помідори черрі замінити в'яленими томатами, анчоуси каперсами. Оцет в заправку додати бользаміческій.
5. Замість хліба покласти в салат консервованого тунця.
Смачного!!!
Для приготування:
- Помідори (перець солодкий) - 4 шт.
- Помідори черрі (в'ялені томати, баклажани) - 200 г
- Огірки (горошок заморожений, цукіні) 3 шт. (150 г)
- Цибуля червона (фета) - 1 шт.
- Чіабатта або лаваш (тунець консервований) 150 г
- Маслини (грудинка варено-копчена, розмарин) -50 г
- Анчоуси (каперси, часник) - 10 шт.
- Базилік (рукола) пучок
- Оливкова олія 6 ст.л.
- Оцет червоний винний (бальзамічний оцет) - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Опис
1. Нарізати огірки кубиками, цибулю сегментами, помідори часточками, помідори черрі навпіл
2. Змішати оцет, трохи солі і олівковоe масло
3. Додати анчоуси, маслини і все нарізані овочі.
4. Хліб крупно наламати і перемішати з овочами. Дати настоятися кілька хвилин, посипати листочками базиліку і подавати.
Інші варіанти
2.Горошок бланшувати і додати в салат замість огірків, грудинку обсмажити і пoложіть в салат замість маслин.
3. Нарізати солодкий пeрец цукіні і баклажани довгими скибочками. Викласти на деко, сбpизнуть маслом і посипати розмарином. Запекти в духовці 10 хвилин, до м'якості. Хліб нерезать помтікамі підрум'янити в тостері. Покласти овочі і хліб в миску, додати маслини, полити олією і оцтом і посипати фетою.
4. Перець спекти на газовому пальнику до підпалин, покласти в пакет на 10 хвилин і очистити. Нарізати крупно і додати в салат замість помідорів. Помідори черрі замінити в'яленими томатами, анчоуси каперсами. Оцет в заправку додати бользаміческій.
5. Замість хліба покласти в салат консервованого тунця.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар