Панцанелла

Складові
Для приготування:

  1. Помідори (перець солодкий) - 4 шт.
  2. Помідори черрі (в'ялені томати, баклажани) - 200 г 
  3. Огірки (горошок заморожений, цукіні) 3 шт. (150 г) 
  4. Цибуля червона (фета) - 1 шт. 
  5. Чіабатта або лаваш (тунець консервований) 150 г 
  6. Маслини (грудинка варено-копчена, розмарин) -50 г 
  7. Анчоуси (каперси, часник) - 10 шт. 
  8. Базилік (рукола) пучок 
  9. Оливкова олія 6 ст.л. 
  10. Оцет червоний винний (бальзамічний оцет) - 2 ст. л. 
  11. Сіль за смаком

Опис
1. Нарізати огірки кубиками, цибулю сегментами, помідори часточками, помідори черрі навпіл

2. Змішати оцет, трохи солі і олівковоe масло

3. Додати анчоуси, маслини і все нарізані овочі.

4. Хліб крупно наламати і перемішати з овочами. Дати настоятися кілька хвилин, посипати листочками базиліку і подавати.

Інші варіанти

2.Горошок бланшувати і додати в салат замість огірків, грудинку обсмажити і пoложіть в салат замість маслин.

3. Нарізати солодкий пeрец цукіні і баклажани довгими скибочками. Викласти на деко, сбpизнуть маслом і посипати розмарином. Запекти в духовці 10 хвилин, до м'якості. Хліб нерезать помтікамі підрум'янити в тостері. Покласти овочі і хліб в миску, додати маслини, полити олією і оцтом і посипати фетою.

4. Перець спекти на газовому пальнику до підпалин, покласти в пакет на 10 хвилин і очистити. Нарізати крупно і додати в салат замість помідорів. Помідори черрі замінити в'яленими томатами, анчоуси каперсами. Оцет в заправку додати бользаміческій.

5. Замість хліба покласти в салат консервованого тунця.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром