Брускетта з запеченої сьомги і овочів

Складові
Для приготування:

  1. 700 г філе сьомги або форелі шматком 
  2. 3 огірка 
  3. 2 молоді буряка 
  4. 1 великий пучок кропу (з парасольками) 
  5. 1 ст. л. джина
  6. 1 ст. л. білого винного або яблучного оцту 
  7. 1 ч. л. цукру 
  8. Сіль, перець 
  9. Хліб

Опис
1. Овочі нарізати тонкими скибочками. Змішати джин, оцет і цукор, посолити, поперчити. Полити овочі, закрити і прибрати в холодильник.

2. Застелити деко фольгою або пергaментом. Викласти нарізаний кріп (залишити трохи зелені кропу для подачі), зверху покласти шматок риби з шкірою, посолити поперчити. Загорнути фольгу пакетиком. Запікати в розігрітій 180 ° С духовці близько 30 хвилин.

3. Хліб нарізати скибочками і викласти на нього скибочки запеченої риби, овочі з маринадом, посипати кропом.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром