Брускетта з запеченої сьомги і овочів
Складові
Для приготування:
Опис
1. Овочі нарізати тонкими скибочками. Змішати джин, оцет і цукор, посолити, поперчити. Полити овочі, закрити і прибрати в холодильник.
2. Застелити деко фольгою або пергaментом. Викласти нарізаний кріп (залишити трохи зелені кропу для подачі), зверху покласти шматок риби з шкірою, посолити поперчити. Загорнути фольгу пакетиком. Запікати в розігрітій 180 ° С духовці близько 30 хвилин.
3. Хліб нарізати скибочками і викласти на нього скибочки запеченої риби, овочі з маринадом, посипати кропом.
Смачного!!!
Для приготування:
- 700 г філе сьомги або форелі шматком
- 3 огірка
- 2 молоді буряка
- 1 великий пучок кропу (з парасольками)
- 1 ст. л. джина
- 1 ст. л. білого винного або яблучного оцту
- 1 ч. л. цукру
- Сіль, перець
- Хліб
Опис
1. Овочі нарізати тонкими скибочками. Змішати джин, оцет і цукор, посолити, поперчити. Полити овочі, закрити і прибрати в холодильник.
2. Застелити деко фольгою або пергaментом. Викласти нарізаний кріп (залишити трохи зелені кропу для подачі), зверху покласти шматок риби з шкірою, посолити поперчити. Загорнути фольгу пакетиком. Запікати в розігрітій 180 ° С духовці близько 30 хвилин.
3. Хліб нарізати скибочками і викласти на нього скибочки запеченої риби, овочі з маринадом, посипати кропом.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар