Салат з нутом і ковбасками
Складові
Для приготування:
Опис
1 Для заправки часник вичавити через прес, з лимона натерти цедру і видавити 2 ст. л. соку. Перемішати все, додати масло і оцет, посолити і поперчити.
2. Нарізати огірки дрібними кубиками, ковбаски шматочками, солодкий перець і цибулю тонкими смужками. Зелень нарубати. Все перемішати, заправити і подавати.
Смачного!!!
Для приготування:
- консервований нут (біла квасоля) 200 г
- Червоний солодкий перець (помідори) 1 шт
- Цибуля червона кримська 1 шт.
- Oгірки (рукола, помідори) 2 шт. (1 пучок)
- Мисливські ковбаски (Кальмари, свинина запечена, авокадо) 100 г
- Петрушка (кінза) 1 пучок
- Часник (перець чилі) 1 зубчик (за смаком)
- Лимон 1 шт.
- Оцет червоний винний 1 ч. л.
- Оливкова олія 2 ст.л.
- Сіль, перець за смаком
Опис
1 Для заправки часник вичавити через прес, з лимона натерти цедру і видавити 2 ст. л. соку. Перемішати все, додати масло і оцет, посолити і поперчити.
2. Нарізати огірки дрібними кубиками, ковбаски шматочками, солодкий перець і цибулю тонкими смужками. Зелень нарубати. Все перемішати, заправити і подавати.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар