Салат з нутом і ковбасками

Складові
Для приготування:

  1. консервований нут (біла квасоля) 200 г 
  2. Червоний солодкий перець (помідори) 1 шт 
  3. Цибуля червона кримська 1 шт. 
  4. Oгірки (рукола, помідори) 2 шт. (1 пучок) 
  5. Мисливські ковбаски (Кальмари, свинина запечена, авокадо) 100 г 
  6. Петрушка (кінза) 1 пучок 
  7. Часник (перець чилі) 1 зубчик (за смаком) 
  8. Лимон 1 шт. 
  9. Оцет червоний винний 1 ч. л. 
  10. Оливкова олія 2 ст.л. 
  11. Сіль, перець за смаком

Опис
1 Для заправки часник вичавити через прес, з лимона натерти цедру і видавити 2 ст. л. соку. Перемішати все, додати масло і оцет, посолити і поперчити.

2. Нарізати огірки дрібними кубиками, ковбаски шматочками, солодкий перець і цибулю тонкими смужками. Зелень нарубати. Все перемішати, заправити і подавати.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Рійет з кролика