Салат "Айвенго"

Складові
Для приготування:

  1. Гливи (печериці, горошок консервований) 600 г
  2. Картопля (макарони) 400 г 
  3. Яйце 4 шт 
  4. Огірок маринований (свіжий, солоний) 4 шт. 
  5. Цибуля ріпчаста 2 шт 
  6. Майонез 200 мл 
  7. Корейка копчена (балик, копчена курка) 250 г 
  8. Олія 2 ст. л. 
  9. Маринад огірковий 3 ст. л 
  10. Сіль, перець за смаком

Опис
1. Гливи некрупно нарізати. Викласти гриби на суху сковороду і нагріти помішуючи, на середньому вогні. Коли грибний сік перестане виділятися, додати рослинне масло

2. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати в сковороду до грибів. Смажити на середньому вогні, періодично перемішуючи. Готові гриби з цибулею остудити.

 3. Картоплю відварити в мундирі, яйця круто, облити холодною водою, остудити і очистити.

4. Корейка нарізати невеликими кубиками. Мариновані огірки, варені яйця і картоплю нарізати так само. Всі нарізані продукти і остиглі гриби викласти в великий салатник.

5. Майонез розбавити маринадом від огірків, посолити і поперчити за смаком. Заправити соусом салат і перемішати. Накрити салат харчовою плівкою і відправити в холодильник до свята.

6. Перед подачею прикрасити по своєму смаку і подати в салатник або сервірувальних кільцях.

Інші варіанти

2. Замінити маринований огірок свіжим, копчену корейку баликом.

3. Гливи замінити печерицями, копчену корейку - копченою куркою. Замість маринованних огірків використати солоні.

4. Замінити гриби консервованим горошком.

5. Замість картоплі використати дрібні макаронні вироби.


Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Рійет з кролика