Салат "Айвенго"
Складові
Для приготування:
Опис
1. Гливи некрупно нарізати. Викласти гриби на суху сковороду і нагріти помішуючи, на середньому вогні. Коли грибний сік перестане виділятися, додати рослинне масло
2. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати в сковороду до грибів. Смажити на середньому вогні, періодично перемішуючи. Готові гриби з цибулею остудити.
3. Картоплю відварити в мундирі, яйця круто, облити холодною водою, остудити і очистити.
4. Корейка нарізати невеликими кубиками. Мариновані огірки, варені яйця і картоплю нарізати так само. Всі нарізані продукти і остиглі гриби викласти в великий салатник.
5. Майонез розбавити маринадом від огірків, посолити і поперчити за смаком. Заправити соусом салат і перемішати. Накрити салат харчовою плівкою і відправити в холодильник до свята.
6. Перед подачею прикрасити по своєму смаку і подати в салатник або сервірувальних кільцях.
Інші варіанти
2. Замінити маринований огірок свіжим, копчену корейку баликом.
3. Гливи замінити печерицями, копчену корейку - копченою куркою. Замість маринованних огірків використати солоні.
4. Замінити гриби консервованим горошком.
5. Замість картоплі використати дрібні макаронні вироби.
Смачного!!!
Для приготування:
- Гливи (печериці, горошок консервований) 600 г
- Картопля (макарони) 400 г
- Яйце 4 шт
- Огірок маринований (свіжий, солоний) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт
- Майонез 200 мл
- Корейка копчена (балик, копчена курка) 250 г
- Олія 2 ст. л.
- Маринад огірковий 3 ст. л
- Сіль, перець за смаком
Опис
1. Гливи некрупно нарізати. Викласти гриби на суху сковороду і нагріти помішуючи, на середньому вогні. Коли грибний сік перестане виділятися, додати рослинне масло
2. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати в сковороду до грибів. Смажити на середньому вогні, періодично перемішуючи. Готові гриби з цибулею остудити.
3. Картоплю відварити в мундирі, яйця круто, облити холодною водою, остудити і очистити.
4. Корейка нарізати невеликими кубиками. Мариновані огірки, варені яйця і картоплю нарізати так само. Всі нарізані продукти і остиглі гриби викласти в великий салатник.
5. Майонез розбавити маринадом від огірків, посолити і поперчити за смаком. Заправити соусом салат і перемішати. Накрити салат харчовою плівкою і відправити в холодильник до свята.
6. Перед подачею прикрасити по своєму смаку і подати в салатник або сервірувальних кільцях.
Інші варіанти
2. Замінити маринований огірок свіжим, копчену корейку баликом.
3. Гливи замінити печерицями, копчену корейку - копченою куркою. Замість маринованних огірків використати солоні.
4. Замінити гриби консервованим горошком.
5. Замість картоплі використати дрібні макаронні вироби.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар