Сальса з квасолі
Складові
Для приготування:
Опис
1. Промити квасолю холодною водою. Промити помідори і розрізати на половинки або четвертинний. Прополоснути чілліс. Спробувати, якщо дуже гострий очистити його від насіння і білої мембрани. Порізати на шматочки.
2. Змішати все в мисці, видавити трохи соку лайма, додати сіль, перець і перемішайти декілька разів. Перевірити на смак. Збризнути оливковим маслом.
Смачного!!!
Для приготування:
- 400 г білої квасолі на банку (не в томаті)
- 150 г томатів черрі
- 2 м'які чілліс
- 3 столові ложки нарізаної петрушки
- 3 столові ложки нарізаного базиліка
- 1 лайм
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль перець
Опис
1. Промити квасолю холодною водою. Промити помідори і розрізати на половинки або четвертинний. Прополоснути чілліс. Спробувати, якщо дуже гострий очистити його від насіння і білої мембрани. Порізати на шматочки.
2. Змішати все в мисці, видавити трохи соку лайма, додати сіль, перець і перемішайти декілька разів. Перевірити на смак. Збризнути оливковим маслом.
Смачного!!!
Коментарі
Дописати коментар