Сальса з квасолі

Складові
Для приготування:

  1. 400 г білої квасолі на банку (не в томаті) 
  2. 150 г томатів черрі 
  3. 2 м'які чілліс 
  4. 3 столові ложки нарізаної петрушки 
  5. 3 столові ложки нарізаного базиліка 
  6. 1 лайм 
  7. 3 столові ложки оливкової олії  
  8. сіль перець

Опис
1. Промити квасолю холодною водою. Промити помідори і розрізати на половинки або четвертинний. Прополоснути чілліс. Спробувати, якщо дуже гострий очистити його від насіння і білої мембрани. Порізати на шматочки.

2. Змішати все в мисці, видавити трохи соку лайма, додати сіль, перець і перемішайти декілька разів. Перевірити на смак. Збризнути оливковим маслом.

Смачного!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою

Сендвіч з шинкою і сиром