Рійет з кролика

Складові
Для приготування:

  1. 1 кролик (1 кг) 
  2. 1 морква 
  3. 100 мл качиного або гусячого жиру 
  4. 1 цибулина 
  5. 100 мл білого сухого вина 
  6. 1 стебло селери 
  7. 1 ч. л. чорного перцю горошком 
  8. 1 лавровий лист 
  9. сіль, чорний мелений перець 
  10. 4 стебла чебрецю 
  11. 1 пучок петрушки

Опис
1. Тушку кролика нарубати на середні шматки вимити й обсушити. Налити в каструлю 1,5-2 л окропу, покласти очищені цибулину, моркву, лавровий лист, стебло селери, петрушку і кілька гілочок чебрецю, всипати 1 ст. л. солі, перець горошком, влити вино і довести до кипіння. Покласти шматки кролика і знову довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогoнь і готувати кролика 1,5-2 години-м'ясо повинно легко відділятися від кісток.

2. Вийняти кролятину, видалити всі кістки, розібрати м'ясо на тонкі волокна. Жир розтопити, змішати з м'ясом, посолити, поперчити, додати листочки чебрецю і перемішати.

3. Викласти рійeт в керамічний або скляний посуд із щільно закривається кришкою і прибрати в холодильник на добу. Зберігати рійeт в холодильнику можна до тижня.

Складові!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кулінарна книга "Мої улюблені рецепти"

Капустяний салат з сьомгою