Рійет з кролика
Складові
Для приготування:
Опис
1. Тушку кролика нарубати на середні шматки вимити й обсушити. Налити в каструлю 1,5-2 л окропу, покласти очищені цибулину, моркву, лавровий лист, стебло селери, петрушку і кілька гілочок чебрецю, всипати 1 ст. л. солі, перець горошком, влити вино і довести до кипіння. Покласти шматки кролика і знову довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогoнь і готувати кролика 1,5-2 години-м'ясо повинно легко відділятися від кісток.
2. Вийняти кролятину, видалити всі кістки, розібрати м'ясо на тонкі волокна. Жир розтопити, змішати з м'ясом, посолити, поперчити, додати листочки чебрецю і перемішати.
3. Викласти рійeт в керамічний або скляний посуд із щільно закривається кришкою і прибрати в холодильник на добу. Зберігати рійeт в холодильнику можна до тижня.
Складові!!!
Для приготування:
- 1 кролик (1 кг)
- 1 морква
- 100 мл качиного або гусячого жиру
- 1 цибулина
- 100 мл білого сухого вина
- 1 стебло селери
- 1 ч. л. чорного перцю горошком
- 1 лавровий лист
- сіль, чорний мелений перець
- 4 стебла чебрецю
- 1 пучок петрушки
Опис
1. Тушку кролика нарубати на середні шматки вимити й обсушити. Налити в каструлю 1,5-2 л окропу, покласти очищені цибулину, моркву, лавровий лист, стебло селери, петрушку і кілька гілочок чебрецю, всипати 1 ст. л. солі, перець горошком, влити вино і довести до кипіння. Покласти шматки кролика і знову довести до кипіння. Зняти піну, зменшити вогoнь і готувати кролика 1,5-2 години-м'ясо повинно легко відділятися від кісток.
2. Вийняти кролятину, видалити всі кістки, розібрати м'ясо на тонкі волокна. Жир розтопити, змішати з м'ясом, посолити, поперчити, додати листочки чебрецю і перемішати.
3. Викласти рійeт в керамічний або скляний посуд із щільно закривається кришкою і прибрати в холодильник на добу. Зберігати рійeт в холодильнику можна до тижня.
Складові!!!
Коментарі
Дописати коментар